Compleet pakket

Of het nu om een groot of klein project gaat, timmer- en aannemingsbedrijf René Pieterse pakt de zaken vakkundig aan en verzorgt uw project van aanvraag tot oplevering. Wij werken voor particulieren, bedrijven, instellingen, verenigingen van eigenaren en (semi)overheden.

Duidelijk en betrouwbaar

Duidelijkheid en betrouwbaarheid staan bij ons voorop. U krijgt van ons dus een uitgebreide, eerlijke, all inclusive offerte waar alles in benoemd is en waarmee u niet voor onaangename verrassingen achteraf komt te staan. Wij calculeren zorgvuldig en besteden veel tijd en aandacht aan de offerte, die wij samenstellen tegen een marktconform uurtarief. Als u ons de opdracht gunt, worden de kosten van de offerte in mindering gebracht op de totaalfactuur.

Afspraak is afspraak, luidt ons motto. Wij stellen een gedetailleerde planning op en houden ons daar ook aan: de planning is heilig. Dat biedt duidelijkheid voor u en voor ons.

Noem ons een ouderwets degelijk bedrijf. Daar zijn onze klanten nu juist zo blij mee en wij zo trots op!

Prijs en Kwaliteit

We krijgen vaak de vraag of we ‘even’ een prijsopgave kunnen doen van een ‘standaard’ project. Zo werken we bij René Pieterse niet. Wij hebben geen standaard, wij leveren maatwerk. Elke situatie is immers anders. Locatie, materialen, budget, wensen, tijdpad: we inventariseren eerst alles voordat we een reële prijsopgave kunnen doen.

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Niet alleen eisen we dat van onze (vaste en flexibele) medewerkers en leveranciers, ook de producten, materialen en grondstoffen waarmee we werken moeten voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Kwaliteit heeft zijn prijs, en dat ziet u terug in onze offerte: een scherpe prijs-kwaliteitsverhouding. U bent verzekerd van solide vakwerk, een perfect eindresultaat, conform afspraak en op tijd geleverd en zonder onaangename verrassingen achteraf.

Meer weten over onze werkwijze of een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op!

Nieuwbouw, verbouw, renovatie of uitbouw
Bouwtekeningen vervaardigen
Kostencalculatie
Aanvraag vergunningen
Aanbrengen van isolatie
Stoffering: het aanbrengen van vloer-, wand- en raamstoffering
Installeren van badkamers en keukens
Bouwen van serres
Fabricage en plaatsen van dakkapellen
Speciale aankleding van ruimtes: bijvoorbeeld zachte materialen of gemakkelijk schoon te houden
© Copyright 2020 - René Pieterse B.V. powered by BB Design